Biserica „Sfântului Haralambie” din Iași şi-a sărbătorit hramul astăzi. Locaşul de cult a fost construit între anii 1799-1804, în timpul Domnitorului Constantin Ipsilanti, de către maiorul Gheorghe Leondaris pentru ispășire păcatului vărsării de sânge frățesc. Maiorul şi-a ucis fratele, Haralambie Leondaris, devenit haiduc.
În acelaşi oraş, şi-a sărbătorit al doilea hram, Parohia „Sfântul Pantelimon”. Biserica datează din anul 1905, ctitorită de breasla medicilor şi farmaciştilor ieşeni. În anul 1998, biserica a fost dată spre restaurare şi administrare Asociaţiei Medicilor şi Farmaciştilor Ortodocşi din România – filiala Iaşi. În anul 2002, au fost finalizate lucrările de consolidare interioară. Prin decizie mitropolitană a fost reactivată ca locaş parohial de sine stătător de la 1 ianuarie 2007.
Hram a fost şi la biserica „Sfântul Haralambie” din Târgu Neamț. Locaşul a fost ridicat între anii 1853-1856 de către un grup de negustori. Prima catapeteasmă a acestei biserici, sculptată în lemn de tei şi aurită în totalitate, se păstrează până astăzi.
Şi-a sărbătorit al doilea hram şi biserica „Sfântul Gheorghe” din Huşi.