Imagini surprinse in timpul procesiunii desfasurate in Calarasi – septembrie 2015 (foto si video)

Dupa cum v-am informat in editiile noastre anterioare de stiri, vineri, 4 septembrie 2015, Agenţia de ştiri Lăcaşuri Ortodoxe a transmis in direct procesiunea desfasurata in Calarasi, cu ocazia sosirii in localitate a raclei cu sfintele moaște ale celor 33 de Sfinți din Catedrala Mitropolitană de la Iași.

Peste 3.000 de credincioşi au întâmpinat racla cu sfintele moaşte, la Biserica „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Călărași, la ora 17:00, pornind in procesiune spre Biserica „Sfinţii Împărați Constantin și Elena” – Volna, unde s-a săvârșit slujba de Te Deum.

Revenim asupra acestui deosebit eveniment, prezentandu-va mai multe fotografii si inregistrarea video a transmisiunii in direct a procesiunii.

Mai multe fotografii puteti vedea si AICI! [https://sf-esc.ro/informatii/12524-procesiune-pe-strazile-din-calara-i.html?template=slide&height=376]

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.