PS Parinte Vincentiu binecuvanteaza finantarea proiectului dedicat copiilor din Marculesti

Ieri, Preasfinţitul Părinte Vincenţiu, Episcopul Sloboziei si Calarasilor, a acordat arhiereasca binecuvântare ca Asociația „Din inimă pentru aproapele” să semneze contractul de finanțare cu Fundația Principesa Margareta a României, pentru proiectul „Un viitor mai bun pentru copiii din Mărculești”.

Despre acest proiect, Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe a amintit in editiile sale anterioare de stiri (vezi AICI [https://lacasuriortodoxe.ro/economie-finante/20554-o-asociatie-a-protopopiatului-slobozia-castiga-finantarea-vodafone-pentru-copii-2015.html] ).

Binecuvantarea arhiereasca a fost acordata in cadrul şedinţei de lucru a Permanenţei Consiliului Eparhial, desfasurata sub preşedinţia Preasfinţitului Părinte Episcop Vincenţiu, având pe ordinea de zi măsuri pentru îmbunătăţirea activităţii pastoral – misionare şi administrativ – patrimoniale a parohiilor, mănăstirilor şi protopopiatelor din cuprinsul Episcopiei.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.