INVITATIE: a doua lansare a CD-ului ” Luminile Iubirii ” – poeme ale Maicii Teodosia, cu actrita Manuela Golescu

FUNDATIA GOLESCU

va invita la a doua lansare a CD-ului

” Luminile Iubirii “

poeme ale Maicii Teodosia

cu actrita Manuela Golescu

in dialog cu muzica, Radu Miculita – chitara clasica
joi, 12 februarie 2009, orele 17.30

Libraria Sophia, str. Bibescu Voda, 19, Bucuresti

Lansarea va fi urmata de un recital de poezie si muzica, selectie de pe CD, cu actrita Manuela Golescu si muzicianul Radu Miculita, chitara clasica.
Va asteptam cu drag!

tel: 0721 246 931

CD-ul “Luminile Iubirii ” va prilejui o suita de lansari succesive, in spatii diverse, care sa ofere oamenilor comunicare si apropiere, prin emotia artei, in special a poeziei si muzicii, si iubirea ce lumineaza sufletul. Si atunci, am putea descoperi ca cine suntem si viata noastra sunt bucuria de a darui si o imensa iubire.

CD-ul “Luminile Iubirii” este unic si inedit si cuprinde o selectie din poemele crestine de iubire ale Maicii Tedosia Zorica Latcu, scrise inainte si dupa ce a devenit calugarita. Sunt 23 de poeme in interpretarea actritei Manuela Golescu, in armonii de chitara clasica, de Radu Miculita.

Iubirea este prezenta aici in nuante diverse: iubirea sufletului, iubirea casta dintre el si ea, iubirea ingerului, iubirea de rai, iubirea Maicii Domnului si a Fiului Sau, iubirea lui Dumnezeu.

Maica Teodosia, interzisa de comunisti, una dintre cele mai mari poete ale literaturii moderne romanesti, trecuta la cele vesnice in 1990, a lasat opera sa mostenire marelui duhovnic, Teofil de la Sambata.

Despre poemele Maicii Teodosia, Parintele Teofil spunea ca “sunt darurile lui Dumnezeu, revarsate peste lume, prin Maica Teodosia, pe care a ales-o cerul sa bucure Pamantul.”

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.