Tuesday 22 september 2015

Un nou film inscris – FAO 2015: Procesiune cu Moastele Sfantului Ierarh Nectarie in Parohia Garbovi I

Un nou film a fost înscris în Festivalul International „Filmul Anului Ortodox – FAO 2015”. Filmul este un documentar realizat cu ocazia procesiunii cu moastele Sfantului Ierarh Nectarie in Parohia Garbovi 1 din judetul Ialomita. Realizatorul filmului este Dl. Berbec Aurel.

Filmul a intrat în competiție începând cu data de 07 septembrie 2015, fiind încadrat la tema: “Documentar”. Filmul dureaza aproximativ 4 minute.

Vă invităm să vizionați și să votați acest nou film, la adresa: https://filmulanuluiortodox.ro/film/dupa-tip/documentar/325-procesiune-cu-moastele-sfantului-ierarh-nectarie-in-parohia-garbovi-i.html [https://filmulanuluiortodox.ro/film/dupa-tip/documentar/325-procesiune-cu-moastele-sfantului-ierarh-nectarie-in-parohia-garbovi-i.html] .

Topul filmelor, asa cum se prezinta el la acesta ora, poate fi vazut aici: www.filmulanuluiortodox.ro/top [https://www.filmulanuluiortodox.ro/top] .

Coordonatorii și organizatorii Festivalului de film scurt FAO 2015 sunt: Episcopia Sloboziei și Călărașilor și Agenția de știri Lăcașuri Ortodoxe, temele din acest an fiind; “Anul omagial al misiunii parohiei şi mănăstirii azi” şi „Anul comemorativ al Sfântului Ioan Gură de Aur şi al marilor păstori de suflete din eparhii”, iar tema locală a Episcopiei Sloboziei și Călărașilor este: “Comunitățile creștin-ortodoxe – Candele aprinse în Bărăgan”.

Inscrierile în festival continuă. Sunt așteptați toți cei dornici să-și promoveze lucrările și să se afirme în rândul producătorilor de film.

PARTENERI MEDIA:

[https://www.cinefan.ro/] [https://www.radiometafora.ro/] [https://www.livecamera.ro/]

[https://www.lacasuriortodoxe.ro/] [https://www.evenimentsibiu.ro/]

[https://www.loplusradio.com/] [https://www.punctul.ro/]

Lăcaşuri Ortodoxe (spre pagina principală)

Ajutaţi Mânăstirea Halmyris

Ajutaţi Mânăstirea Halmyris

Orice sumă ca ajutor poate fi depusă prin mandat poștal.

Adresa: Mânăstirea Halmyris, Murighiol, Tulcea, România
Pr. Arhim. Stareț Iov (Ion Archiudean)

Mai multe informații puteți afla pe

www.ManastireaHalmyris.ro și www.SfintiiEpictetSiAstion.ro

Slujbe live la duminici și sărbători

Transmisiuni in direct - slujbe

Vă anunţăm noutăţile