Maine seara, la sala Rapsodia, pe strada Lipscani (Teatrul Constantin Tanase) Maestrul Dan Puric

Suntem informati din surse neoficiale ca maine seara, la sala Rapsodia, pe strada Lipscani (Teatrul Constantin Tanase) Maestrul Dan Puric va fi prezent la lansarea unui Album Foto.

Am considerat importanta aceasta precizare (cunoscand aprecierea de care se acesta se bucura in randul membrilor Lacasuri Ortodoxe – astazi 8500), intrucat evenimentul coincide cu aniversarea varstei de 50 de ani, a Maestrului Dan Puric.

Poate fi momentul unor surprize placute si ocazia transmiterii felicitarilor Dvs. Lansarea albumului (deci debutul serii) va avea loc undeva inaintea orelor 19:00.

Nu pierdem nici noi aceasta ocazie si dorim sa-i transmitem Maestrului Dan Puric, mesajul nostru de felicitare, asa incat ii uram din tot sufletul un sincer “La multi ani!”, din partea administratiei si a membrilor grupului Lacasuri Ortodoxe, din care domnia sa face parte. Multumim pentru toata lucrarea pe care o infaptuiti! Dumnezeu sa va rasplateasca activitatea in sprijinul Bisericii Ortodoxe si a credinciosilor ei, Biserica pe care stiti sa o slujiti prin punerea in valoare a “talantului” primit, se vede, cu un scop clar de la Dumnezeu, iar Bunul Dumnezeu sa va dea sanatate- ca sa puteti munci , intelepciune – pentru a-i invata pe altii, putere – pentru a lupta si curaj – ca sa marturisiti.

KSLCatalin (admin. Lacasuri Ortodoxe)

multumim pentru sprijin, dnei. Gabriela Dudeanu, membra a grupului Lacasuri Ortodoxe

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.