Saturday 22 august 2015

Ce inseamna o tabara de tineret: un episcop, mai multi tineri, corturi, ateliere, concerte, sport si… ascultari

La tabara din acest an, intitulata “Unitate”, ajunsa dela la a 8-a editie (vezi ARHIVA Lacasuri Ortodoxe), au participat peste 500 de tineri din Belarus, Ucraina și Polonia.

Tabara de corturi a fost organizata, de aceasta data, in apropierea Schitului “Sfantul Nicolae – Nasterea Maicii Domnului” din regiunea Brest.

Pe langa participare la slujbe, ateliere, concerte, sport, tinerii s-au aflat permanent alaturi si au purtat discutii libere, cu fiecare ocazie, “la corturi”, cu Episcopul Ioan de Brest și Kobrin – gazduit de aceleasi corturi.

Ca in fiecare an, totul s-a concretizat intr-o competitie finala a participantilor, care au fost preocupati de “castigarea de puncte”, in functie de performantele lor privind diferite “ascultari” (indatoriri care le reveneau – asa cum sunt cunoscute ele in manastire).

Castigatorul din acest an a fost un tanar chiar din regiunea Brest, caruia i s-a înmânat oficial steagul, simbol al intalnirii “Unitate”, pentru a-l pastra, de acum, pana anul viitor…

Ajutaţi Mânăstirea Halmyris

Ajutaţi Mânăstirea Halmyris

Orice sumă ca ajutor poate fi depusă prin mandat poștal.

Adresa: Mânăstirea Halmyris, Murighiol, Tulcea, România
Pr. Arhim. Stareț Iov (Ion Archiudean)

Mai multe informații puteți afla pe

www.ManastireaHalmyris.ro și www.SfintiiEpictetSiAstion.ro

Slujbe live la duminici și sărbători

Transmisiuni in direct - slujbe

Vă anunţăm noutăţile

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.