Moscheile si centrele islamice din SUA, preocupate de sporirea securitatii

(Foto: Moschee in SUA)

Moscheile și centrele comunitare din Statele Unite ar trebui să-si consolideze măsurile de securitate, în lumina rapoartelor legate de militanții extremisti care ar putea viza instituțiile musulmane – a declarat, in aceste zile, un grup pentru drepturile islamice.

“Consiliul Relatiilor Islamice Americane (CAIR) le-a cerut liderilor comunității musulmane la nivel national sa ia in considerare instituirea unor măsuri de siguranță suplimentare pentru rugăciuni și alte activități, in urma rapoartelor FBI [Biroul Federal de Investigații] care avertizau ca ‘militiile extremiste’ ar putea tinti instituțiile musulmane, inclusiv moscheile și centrele comunitare”, se arata intr-un comunicat.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.