O biserica din America isi deschide un… club de tragere cu arma

O biserica din Alabama a infiintat un poligon de tragere cu pistolul.

În spatele Bisericii Metodiste Rocky Mount din Jemison, Alabama, se afla un loc special, in care membrii bisericii practica tirul… dincolo de rugaciune. Pastorul Phillip Guin a declarat ca ideea poligonului a aparut in urma ideii de “siguranta a armelor de foc”.

“Avem un număr destul de mare de credinciosi, chiar si unele doamne în vârstă, spre exemplu, și unele femei nu foarte in varsta, care au cumpărat arme, dar nu știu cum să le folosească”, a declarat Guin, pentru postul de știri WIAT, citat de Sputnik.

Intrucat multi dintre membrii bisericii sale s-au aratat a fi vânători și entuziaști in folosirea armelor, Guin a decis să creeze Clubul de Vanatoare si Arme “Rocky Mount”.

“Aceasta este o ocazie, de a te afla în numele lui Iisus Hristos într-un cadru care este complet unic”, a spus Guin.

Poligonul este folosit, de asemenea, de unii ofițeri ai Departamentului de Politie din Jemison, inclusiv de șeful-adjunct Marc McMinn, care antreneaza si preda cursuri de siguranță pentru cei din zona.

“În totalitate, scopul acestui poligon este de a oferi siguranță in recreere si folosirea armelor, într-un mediu cald, iubitor, crestin”, a spus Guin, citat de WIAT.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.