Au fost actualizate istoricele tuturor bisericilor din Protopopiatul SLOBOZIA, pe Internet

Incepand de ieri, de la ora 14:00, absolut toate parohiile din Protopopiatul SLOBOZIA, Episcopia Sloboziei si Calarasilor, sunt prezente pe Internet, cu propriul lor istoric actualizat. Actiunea de actualizare a bazelor de date ale Episcopiei a demarat in ziua de 26 iunie 2015 (vezi editiile noastre anterioare de stiri) [https://lacasuriortodoxe.ro/stiinta-tehnica/19757-netcreator-demareaza-programul-de-actualizare-a-bazelor-de-date-ale-retelei-episcopiei-sloboziei-si-calarasilor.html] , atunci cand mai multi voluntari ai Asociației Lăcașuri Ortodoxe, împreună cu Sectorul mass-media al Episcopiei Sloboziei și Călărașilor, reprezentat de Pr. Arhid. Nicusor Silviu Dascalu, coordonați de serviciul specializat in realizarea de software la comanda [https://www.netcreator.ro” target=“_blank] si de pagini web [https://www.netcreator.ro” target=“_blank] si servicii de gazduire web [https://www.netcreator.us” target=“_blank] NETCreator, au declarat deschis proiectul de ACTUALIZARE, DEZVOLTARE sau INITIERE (dupa caz) a BAZELOR DE DATE online, care includ istoricele și albumele foto ale tuturor parohiilor și mănăstirilor existente pe cuprinsul intregii Eparhii.

Astfel, istoricele si albumele foto de prezentare, care s-au adaugat de catre voluntarii Lacasuri Ortodoxe, in ultimele zile, in lista parohiilor si manastirilor – prezenta in paginile Episcopiei (pe harta informationala) si ale Protopopiatului SLOBOZIA, dar si in cadrul articolelor care fac referire la o anumita parohie – sunt, dupa cum ne informeaza specialistii serviciului NETCreator (care lucreaza direct cu voluntarii Asociatiei Lăcaşuri Ortodoxe®), urmatoarele:

Albeşti

Amara I

Amara II

Andrăşeşti

Balaciu

Borduşelu

Bucu

Buieşti

Căzăneşti I

Căzăneşti II

Ciochina

Ciulniţa

Cocora

Colilia

Constantin Brâncoveanu

Copuzu

Cosâmbeşti

Crăsanii de Jos

Crăsanii de Sus

Crunţi

Dimieni

Dumitreşti – Bucşa

Frăţileşti

Fundata

Gheorghe Doja

Gheorghe Lazăr

Gimbăşani

Griviţa

Gura Văii

Iazu

Ivǎneşti

Ioan Ghica

Marsilieni

Mărculeşti

Miloşeşti

Mircea cel Bătrân

Misleanu

Munteni Buzău I

Munteni Buzău II

Munteni Buzău III

Murgeanca

Nicoleşti

Ograda

Orboieşti

Orezu

Piersica

Păltiniş

Perieţi

Pitişteanu

Poiana

Poiana – Ghimpaţi

Popeşti Cosambesti

Reviga

Rovine

Săraţeni

Scânteia

Buna Vestire – Slobozia

Sfântul Dimitrie, Izvorâtorul de Mir – Slobozia

Sfântul Gheorghe – Slobozia

Adormirea Maicii Domnului, Bora – Slobozia

Sfântul Prooroc Ilie – Slobozia

Sfântul Apostol şi Evanghelist Matei – Slobozia

Naşterea Maicii Domnului, Cuza-Vodă – Slobozia

Sfântul Mare Mc. Pantelimon – Slobozia, Spital

Slobozia Noua I

Slobozia Noua II

Smirna

Stejaru

Sudiţi

Tovărăşia

Traian I

Traian II

Valea Ciorii

Noile istorice sunt adaptate Monografiilor oficiale, publicate recent de catre Editura Episcopiei Sloboziei si Calarasilor.

In plus, noua baza de date la care se lucreaza in prezent, va fi realizata intr-o formula perfect adaptata la cerintele noului CMS [https://www,netcreator.ro” target=“_blank] NETCreator puternic optimizat, proaspat implementat si el in sistemul informatic complex al Retelei informationale amintite.

Activitatea laborioasa se desfășoară cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Episcop Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, având drept scop furnizarea de informație permanent actualizată pentru utilizatorii Rețelei web a Episcopiei Sloboziei și Călărașilor. Ea se inscrie – intrucat vizeaza toate parohiile si manastirile din eparhie – in “Anul omagial al misiunii parohiei şi mănăstirii azi”.

Vom continua sa va tinem la curent regulat cu stadiul lucrărilor, pentru a va putea bucura de locatiile si noile informatii prezente in sistemul informatic al Retelei Sloboziei si Calarasilor, conforme cu noile Monografii realizate de Episcopie.

Pana in prezent, au fost actualizate bazele de date ale urmatoarelor protopopiate:

Lehliu [https://lacasuriortodoxe.ro/stiinta-tehnica/19955-au-fost-actualizate-istoricele-tuturor-bisericilor-din-protopopiatul-lehliu-prezente-pe-intenet.html” target=“_blank] (reintroducere integrala text si albume foto),

Fetesti [https://lacasuriortodoxe.ro/stiinta-tehnica/19852-au-fost-actualizate-istoricele-tuturor-bisericilor-din-protopopiatul-fetesti-pe-intenet.html%22%20target=%22_blank] (reintroducere integrala text si albume foto),

Urziceni [https://lacasuriortodoxe.ro/stiinta-tehnica/19805-de-la-ora-12-00-toate-parohiile-din-protopopiatul-urziceni-au-istoricele-prezente-pe-internet.html%22%20target=%22_blank] (introducere integrala text si albume foto),

Slobozia (reintroducere integrala text si albume foto).

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.