publicat în: Arhivă

Tabere pentru tineri la Centrul Internaţional de Tineret „Sfântul Ioan Valahul” de la Cetea

Începând cu data de1 februarie 2009, Centrul de Misiune şi Tineret al Arhiepiscopiei Ortodoxe de Alba Iulia a deschis seria activităţilor cu tinerii la Centrul internaţional de Tineret „Sfântul Ioan Valahul” de la Cetea pentru acest an. Printre programele care se desfăşoară în cadrul Centrului, un loc aparte îl au activităţile de week-end (vineri – sâmbătă sau vineri – duminică), la care sunt invitaţi să participe tineri din parohii, însoţiţi de preoţii lor.

Cabana de la Cetea – judeţul Alba – dispune de 2 camere mari, una pentru băieţi şi una pentru fete, cu paturi suprapuse, lenjerie, baie, bucătărie şi teren de sport. Tinerii vor avea un program ce va include rugăciune dimineaţa şi seara, discuţii pe diferite teme actuale, atent pregătite, drumeţie în rezervaţia naturală ‘Cheile Văii Cetii” şi la Băile Romane, cântece, jocuri şi vizionare de filme. Se asigură servirea a 3 mese pe zi.

La Centrul Internaţional de Tineret „Sfântul Ioan Valahul” de la Cetea pot participa grupuri de 10 tineri, însoţiţi de preotul paroh.