Locul I la Facultatea de Teologie din Bucuresti, castigat de un absolvent al Seminarului din Slobozia. Rezultate de exceptie…

“Absolvenții Seminarului Teologic „Sf. Ioan Gură de Aur” din Slobozia, promoția 2015, îndrumați de dirigintele Pr. Dr. Neagu Iliescu, au obținut rezultate foarte bune la examenul de Bacalaureat, școala noastră clasându-se pe locul al doilea, prin procentul de elevi promovați în prima sesiune, atât în rândul liceelor [laice] din județul Ialomița, cât și al Seminariilor Teologice din Mitropolia Munteniei și Dobrogei”, se arata intr-un raport de ultima ora, emis de reprezentantii institutiei de invatamant amintite.

Mai mult, “la examenul de admitere organizat de Facultatea de Teologie Ortodoxă Justinian Patriarhul, Universitatea București, cea mai mare medie de admitere a obținut-o un absolvent al nostru, Dumitru Cristian Ioan, 9,88, alți 11 absolvenți fiind admiși pe locuri bugetare, cu medii între 9,40 și 8,66”, ne mai informeaza Pr. Dr. Neagu Iliescu.

Va reamintim ca, pe parcursul celor patru ani de studiu, elevii Seminarului Teologic „Sf. Ioan Gură de Aur” Slobozia, prin purtarea de grijă a Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, au fost motivați suplimentar să obțină rezultate din ce în ce mai bune (vezi ARHIVA Lacasuri Ortodoxe), oferindu-li-se 16 burse de studiu, constând în suma de 200 lei/lună, precum și gratuitate la cantină pentru cei cu media semestrială mai mare de… 7,51.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.