Lavra Poceaev apeleaza disperata la autoritatile ucrainene

Consiliul Duhovnicesc condus de staretul Lavrei Poceaev a trimis mai multe sesizari Președintelui Ucrainei, președintelui Serviciului de Securitate al Ucrainei și șefului MVD Ukrainy.

Ei sunt rugați să verifice informațiile primite la manastire, privind pregatirea unei provocari împotriva mănăstirii, care sa duca la confiscarea clădirii și a proprietatilor Lavrei Poceaev (vezi ARHIVA Lacasuri Ortodoxe).

Conform avertismentelor primite, ar fi programata o livrare de arme de foc marcate DNR si LC, pe teritoriul mănăstirii, care, ulterior sa fie “descoperite” și folosite de agenți provocatori pentru a justifica confiscarea.

În plus, pentru punerea în aplicare a sechestrului violent planificat al mănăstirii, o mulțime de oameni va fi adusa cu autobuzul, la un moment dat, cu sprijinul simultan al unităților de la putere si al organizațiilor publice, care trebuie să provoace un conflict, inclusiv prin ciocniri violente”.

Ofițerii au cerut să se verifice faptele și sa se ia masuri de prevenire a unor provocări pe teritoriul Lavrei Poceaev.

Mai multe, puteti citi AICI! [https://lacasuriortodoxe.ro/politici/20038-ucraina-amenintari-la-adresa-lavrei-poceaev.html]

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.