Adunarea generală a Asociaţiei culturale „Astra”

Astăzi, 14 februarie, cu binecuvântarea Preasfinţitului Părinte Ioan, Episcopul Covasnei şi Harghitei, la Colegiul Naţional „Mihai Viteazul” din Sfântu Gheorghe a avut loc adunarea generală a Asociaţiei culturale „Astra”.

Au fost prezentate bilanţul activităţii pe anul trecut, raportul comisiei de cenzori, bugetul şi programul de activitate pe anul în curs. Cu acest prilej, a fost lansată revista „Grai Românesc” a Episcopiei Covasnei şi Harghitei.

Ziua de naştere a regretatului poet Grigore Vieru, 14 februarie, a fost marcată printr-un moment artistic susţinut de Grupul „Românaşul” de la Centrul cultural „Miron Cristea” din Miercurea Ciuc şi de Grupul coral „Crescendo” al liceului care a găzduit manifestarea.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.