Inaugurarea Centrului de urgenţă pentru persoane fără adăpost “Sf. Ierarh Nicolae” din Caransebeş

Joi, 12 februarie 2009, a avut loc inaugurarea Centrului de urgenţă pentru persoane fără adăpost “Sf. Ierarh Nicolae” din Caransebeş în prezenţa Preasfinţitului Părinte Episcop Lucian şi a reprezentanţilor autorităţilor judeţene şi locale.

Centrul de urgenţă pentru persoane fără adăpost este un proiect desfăşurat de Consiliul Judeţean Caraş-Severin şi Episcopia Caransebeşului şi îşi va desfăşura activitatea în cadrul Complexului de servicii sociale “Sf. Vasile cel Mare” al Episciopiei Caransebeşului din Caransebeş.

Acest centru social are o capacitate de 80 de locuri pentru cazarea în regim de urgenţă a persoanelor fără adăpost.

Proiectul a fost realizat prin accesarea de fonduri guvernamentale şi se va desfăşura potrivit proiectului de parteneriat, în spaţiul aflat în proprietatea Episcopiei Caransebeşului. Pentru album foto, click pe banner:

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.