Tsipras: Nu subestimati punctul la care o natiune poate ajunge, atunci cand este umilita!

Primul-Ministrul grec Alexis Tsipras a avut un dialog intens, ieri, cu președintele Consiliului European, Donald Tusk, în cadrul Euro-Summit-ului de la Bruxelles, au declarat surse guvernamentale, citate de Greek Reporter.

“Din păcate, propunerile instituțiilor reflectă pozițiile extreme exprimate de FMI. Textul nu diferă deloc de programul anterior”, i-a spus Tsipras lui Tusk, potrivit surselor.

De asemenea, el i-a mai spus: “să nu subestimati punctul la care o națiune poate ajunge, atunci când ea este umilita”.

Aceleași surse au spus că Tusk i-a raspuns lui Tsipras: “jocul s-a sfarsit” (“Game is over!”), la care Premierul grec a replicat: “Grecia are 1,5 milioane de șomeri, 3 milioane de săraci și de mii de familii care locuiesc fara niciun venit, doar din pensia bunicilor. Asta nu este un joc”.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.