Oras binecuvantat de un episcop ortodox, dintr-un balon inaltat in aer (video)

Un lider din Biserica Ortodoxa Rusă a binecuvântat intregul sau oras, dintr-un balon cu aer cald, conform unui raport BBC.

Sute de oameni s-au adunat pentru a-l vedea pe Mitropolitul Gheorghe, zburand deasupra orașului Nijni Novgorod, joi seara, conform publicatiei Progorodnn. Mitropolitul a folosit pentru aceasta 20 de litri de apă sfințită, avand alaturi de el un asistent, un instructor și un cameraman.

Înainte de se inalta cu balonul in aer, Episcopul Gheorghe a declarat ca spera ca aceasta actiune sa ajute orașul să prospere. Balonul a atins o inaltime de 1.5 km.

“Tatăl meu a fost pilot militar, în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial”, a declarat el reporterilor. “Ca fiu al unui pilot, ar trebui să nu ma tem de înălțimi”, a mai spus acesta, conform Pravmir.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.