Ministerul Afacerilor Externe va sprijini financiar un proiect Radio Trinitas

Identitatea românească în lumeDin surse aflate in cadrul Patriarhiei Romane, aflam ca radioul oficial al Patriarhiei, Radio Trinitas, va beneficia de un ajutor financiar din partea Ministerului Afacerilor Externe, care, prin Departamentul Politici pentru Relaţia cu Românii de Pretutindeni, va finanta Proiectul „Identitatea românească în lume”.

Banii oferiti de Ministerul de Externe ar urma sa fie folositi de catre Radio Trinitas, in cadrul proiectului Identitatea românească în lume, pentru promovarea si afirmarea identităţii etnice, culturale, lingvistice şi religioase a unora dintre romanii aflati in diaspora.

Pentru a folosi fondurile oferite de Minister, Radio Trinitas va incearca sa realizeze, pana in luna decembrie 2015, rubrici radiofonice zilnice, emisiuni şi campanii mediatice în cadrul jurnalelor de ştiri, legate de romanii din Austria, Marea Britanie şi Italia.

Lansarea oficiala a proiectului „Identitatea românească în lume” la Radio Trinitas ar urma sa aiba loc astazi, in jurul orei 11:00, la sediul radioului Patriarhiei Romane.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.