Saturday 13 june 2015

Evenimente, la 25 de ani de la canonizarea Sfantului Ioan de Kronstadt (foto)

Festivitățile care marcheaza aniversarea a 25 de ani de la canonizarea Sfântului Ioan de Kronstadt au debutat, pe 10 iunie 2015, în Sankt Petersburg, Rusia.

Prima manifestare a avut loc la Manastirea Stavropighie Sfantul Ioan de Kronstadt, înființată în 1900 de acest mare sfant, unde se afla in prezent moaștele sale. O slujba a fost oficiata de catre IPS Mitropolit Serghei de Barnaul și Altai, alături de părintele manastirii, Nikolai Belyaev, și alti parohi de biserici care au acest hram, din străinătate.

Dupa slujba, participanții s-au deplasat in Alexander Park, la o manifestare a tinerilor și la alte evenimente legate de aceasta celebrare, sub titlul “Rusia – un mare viitor” .

Prima zi s-a încheiat prin desfasurarea altor evenimente culturale.

Ajutaţi Mânăstirea Halmyris

Ajutaţi Mânăstirea Halmyris

Orice sumă ca ajutor poate fi depusă prin mandat poștal.

Adresa: Mânăstirea Halmyris, Murighiol, Tulcea, România
Pr. Arhim. Stareț Iov (Ion Archiudean)

Mai multe informații puteți afla pe

www.ManastireaHalmyris.ro și www.SfintiiEpictetSiAstion.ro

Slujbe live la duminici și sărbători

Transmisiuni in direct - slujbe

Vă anunţăm noutăţile

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.