Principesa Maria a Romaniei, in vizita in Municipiul Cluj-Napoca (foto)

În zilele de 5-6 iunie 2015, Alteța Sa Regală Principesa Maria a României a vizitat municipiul Cluj-Napoca, dupa cum ne informeaza Familia Regala a Romaniei.

Vineri, Alteța Sa Regală a vizitat Fabrica de cosmetice Farmec, dupa care a participat la o dezbatere, la Casa TIFF, legata de programul „10 pentru Film”, desfășurat în cadrul Festivalul Internațional de Film Transilvania.

Sâmbătă, 5 iunie 2015, Alteța Sa Regală Principesa Maria a participat, la Teatrul Național din Cluj, la gala Festivalului Internațional de Film Transilvania. Cu acest prilej, Principesa Maria a oferit, din partea companiei Farmec, premiul pentru cea mai bună regie, care a revenit filmului „The Lesson / Urok”, regizat de Kristina Grozeva și Petar Valchanov (Bulgaria-Grecia).

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.