Ucraina a ajuns la acorduri privind livrarea de arme letale, cu 11 tari

Ucraina a ajuns la acorduri privind livrarea de arme letale, cu 11 țări, potrivit unui raport analitic destinat adresarii anuale a Președintele Petro Poroșenko (foto) catre Parlament.

“Ucraina a ajuns la acorduri cu 11 țări, privind livarile de de arme, inclusiv de arme letale. Progresul semnificativ in aceasta directie se datoreaza principalului nostru aliat, Statele Unite ale Americii”, se arata in documentul citat de Ria Novosti.

Documentul mai sustine, de asemenea, ca Ucraina are nevoie “doar de arme defensive pentru a-si proteja teritoriul in fata agresiunilor”.

În luna mai, Camera Reprezentanților din SUA a aprobat cheltuirea a 200 de milioane dolari, pentru livrările de arme către Ucraina.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.