Ce mai asteapta marile natiuni, pentru a opri aceste monstruozitati?

O intervenție pe scară largă a Occidentului se impune de urgenta, “pentru a opri aceste monstruozități” comise în Siria și Irak, conform unui episcop a cărui dioceza se afla in centrul conflictului.

Într-o scrisoare disperata catre o asociatie de caritate internationala, Arhiepiscopul melkit greco-catolic Jean-Clement Jeanbart a descris modul in care arhiepiscopia sa de Aleppo, care fusese deja lovita de peste 20 de mortiere, a fost din nou incendiata.

Arhiepiscopul Jeanbart a precizat ca nimeni nu a fost rănit în ultimul bombardament.

El a declarat, conform publicatiei Zenit: “Prezenta ISIS, care a ucis deja mii de oameni în regiune, este terifianta pentru credincioșii din Alep”.

“Dupa [atacurile asupra] Maloula, Mosul, Idleb și Palmyra, ce mai asteapta Occidentul, pana sa intervina?. Ce mai asteapta marile națiuni, înainte de a pune capat acestor monstruozități?”

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.