Marti, se vor afisa rezultatele la admiterea in Seminarul Teologic din Slobozia

În perioada 25 – 28 mai 2015, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, s-a desfășurat examenul de admitere la Seminarul Teologic „Sf. Ioan Gură de Aur” din Slobozia.

În zilele de luni și marți, 25 și 26 mai 2015, s-au înscris la examenul de admitere 37 de candidați, pentru cele 28 de locuri disponibile – ne informeaza reprezentantul Departamentului Media al Episcopiei, Arhid. Nicusor Silviu Dascalu.

Miercuri, 27 mai 2015, după ce candidații au participat la vizita medicală, au susținut probele de aptitudini pentru muzică și dicție, toți fiind declarați admiși.

Ieri, joi, 28 mai 2015, candidații au susținut proba scrisă, de cunoștințe religioase. In aceeasi zi, Preasfințitul Părinte Vincențiu a vizitat Seminarul Teologic „Sf. Ioan Gură de Aur” din Slobozia, binecuvântandu-i pe candidați și adresandu-le, totodata, un cuvânt de încurajare.

Marți, 2 iunie 2015, vor fi afișate rezultatele obținute de candidați la proba scrisă, mai aflam din aceeasi sursa.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.