Mitropolitul Republicii Moldova va boteza toti nou-nascutii familiilor cu peste 3 copii

Conform informatiilor oferite de Mitropolia Republicii Moldova [https://ru.mitropolia.md/] , de sub Patriarhia Moscovei, Mitropolitul Vladimir a promis zilele trecute, cu ocazia „Marșului Familiei” desfășurat în Chisinau, că va boteza personal, la Catedrala Mitropolitană, toți nou-născuții familiilor cu 4 sau mai mulți copii.

„Îndemn creștinii să nască cât mai mulți copii. Personal voi încreștina în Catedrală copiii născuți începând cu al patrulea. Iar dacă Dumnezeu îmi va da timp, tot eu îi voi şi cununa”, a declarat mitropolitul.

Marșul a fost organizat de către Mitropolia Moldovei și a culminat cu un un Te Deum de mulţumire în scuarul Catedralei „Naşterea Domnului” şi cu depuneri de flori la monumentul Binecredinciosului Voievod Stefan cel Mare si Sfânt.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.