Nazism: Ucraina ar vrea si ea despagubiri din partea Germaniei…

Liderul Partidului Radical Ucrainean a cerut Germaniei să despagubeasca Ucraina, pentru pierderile pe care țara le-a suferit în timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial.

Conform Sputnik, politicianul pare sa fi fost, in mod evident, inspirat de comentariile Presedintelui german Joachim Gauck (foto), de sâmbătă, conform carora Berlinul ar putea lua în considerare o compensație pentru Grecia, in ce priveste daunele cauzate de ocupația nazistă.

Renumitul politician din Kiev, Oleh Lyashko, care este bine-cunoscut pentru comentariile sale controversate, a declarat într-o postare pe Facebook că Germania “realizează slab marea sa vina istorică” în ce privește Ucraina – ca “una dintre națiunile europene care au suferit cel mai mult in urma naziștilor”.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.