Oficialii rusi au criticat comentariile Presedintelui polonez

Oficialii rusi au criticat comentariile Președintelui polonez, conform caruia parada de Ziua Victoriei, din Moscova, va fi o “demonstrație de forță”, și i-a reamintit lui Komorowski (foto) că Uniunea Sovietică a fost cea care i-a eliberat țara de Nazism.

Președintele polonez Bronislaw Komorowski a declarat, ieri, că viitoarea parada de Ziua Victoriei, din Moscova, de pe 9 mai, va fi o “demonstrație de forță” și un exemplu al unei “lumi instabile”. Potrivit acestuia, din nou Piața Roșie va deveni o “piata a tancurilor”.

Seful Comitetului Internațional al Camerei Inferioare a Parlamentului Rus, Leonid Kalashnikov, a spus că tancurile rusești au eliberat Polonia în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, raspunzand la comentariile lui Komorowski.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.