Numar mare de vizitatori, pe 1 mai, la Muzeul ASTRA Sibiu (foto)

Ziua de 1 mai a fost una prielnică pentru cultură, tradiţii şi istorie în egală măsură. Ca dovadă stă numărul mare de vizitatori care, de Ziua Internaţională a Muncii, au trecut pragul Muzeului ASTRA.

Mai precis, este vorba despre peste 3000 de oameni care au profitat de vremea frumoasă de afară şi au venit de 1 mai la Muzeu. Aici acestia s-au bucurat ore în şir de priveliştea deosebită, dar şi de monumentele unice pe care Muzeul ASTRA le propune lumii întregi.

Vă reamintim că, de 1 mai, Muzeul ASTRA a trecut oficial la programul de vară, iar monumentele expuse în Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului pot fi vizitate acum şi în interior. Agentia de stiri L:acasuri Ortodoxe este partener media oficial al Muzeului ASTRA Sibiu.

PROGRAM DE VARĂ C.N.M. ASTRA

________________________________________________________

Muzeul Civilizatiei Populare Traditionale ASTRA. Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului

>10,00-18,00 -Luni-Duminică

Muzeul de Etnografie Universală „Franz Binder” – (Casa Hermes, Piaţa Mică, nr. 11)

>10,00-18,00 – Marţi-Duminică

Casa Artelor, Piaţa Mică, nr. 21

>10,00-18,00 – Marţi-Duminică

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.