Slujba online in direct: incepand cu ora 8, transmitem live Slujba Sfintei Liturghii

Acum, incepand cu ora 8:00, Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe va transmite in direct Slujba Utreniei si Slujba Sfintei Liturghii.

Transmisiunea live va fi efectuata din Biserica Podeanu Bucuresti, al carei paroh este Pr. Stavrofor Vasile Ailioaei. Va reamintim ca hramul acestei sfinte biserici – Sfantul Apostol Simon Zilotul – este sarbatorit in data de 10 mai, aici credinciosii putandu-se inchina la moastele acestui sfant apostol – ginerele de la Nunta din Cana Galilileii.

Ne aflam in Duminica a 4-a dupa Pasti (a Slabanogului): Sfantul Cuvios Irodion de la Lainici, Sfintii Mucenici Timotei si Mavra (sotia lui), Sfintii Mucenici Diodor si Rodopian.

Slujba va putea fi urmarita si in paginile Retelei web a Episcopiei Sloboziei si Calarasilor (www.sf-esc.ro).

Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe efectueaza transmisiuni video in direct, in fiecare duminica si la sarbatorile importante, din Biserica Ortodoxa Romana, incepand inca din anul 2008, prin Serviciile specializate NETCreator si Live Camera media PRODUCTION pe care le detine. In perioada posturilor, transmisiunile in direct au o frecventa mai mare.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.