Digitalizare biblioteca

Aprilie 29 2015 15:51

Sala de lectură electronică a Bibliotecii Prezidențiale din Sankt-Petersburg a fost deschisă în Academia Teologică din Moscova. Acesta a semnat un acord care prevede accesul la resursele de la prima depozit național e-book în “apa vie” Agenția de știri MDA, BELTA 28 aprilie 2015 în Biblioteca prezidențial.

Se preconizează că biblioteca MDA va participa la formarea fondului de electronice din Sankt-Petersburg carte de trezorerie. De mare interes este digitalizarea cărților de istorie a relațiilor biserică-stat și materiale hagiografice.

Schimb de carti si documente rare – un pas important în spațiul de iluminare spirituală. Presidential Library au colaborat cu succes cu Patriarhia Moscovei. Rezultatul a fost o colecție de scară largă “Istoria Bisericii Ortodoxe Ruse.” A intrat prima lucrările fundamentale din pen a liderilor bisericii restante și istorici.

Datorită cooperării cu Alexander Nevsky Lavra Sankt Petersburg a primit o colecție multimedia de a digitaliza carti rare stocate în mănăstire. Printre acestea este sinodul cincizeci și unu de publicare “situațiile bisericești”, care a venit un sfert de secol, incepand de la 1888.

https://www.patriarchia.ru/db/text/80359.htmlhttps://mitropolia.spb.ru/https://www.patriarchia.ru/md/db/text/4060650.html

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.