Cutremur devastator in Nepal: Mesajul Patriarhului Kirill al Rusiei

Sanctitatea Sa Patriarhul Kirill al Moscovei și al Întregii Rusii a transmis condoleanțele sale Dr. Ram Baran Yadav, Președinte al Republicii Federale Democrate Nepal, in urma cutremurului devastator care a dus la pierderea multor vieți omenesti (peste 4000, pana in acest moment) și a cauzat distrugeri grave în diferite regiuni ale țării.

“Am fost profund întristat să aud despre teribila catastrofa naturală care a avut loc nu departe de capitala Nepalului. Ca urmare a cutremurului devastator, mulți oameni au murit și au fost răniți. Catastrofa naturală a cauzat pagube materiale considerabile.

Biserica Ortodoxă Rusă este alaturi de oamenii din Nepal și sufera alaturi de cei care si-au pierdut rudele și prietenii. Vă rog să le transmiteți cuvintele noastre de susținere, de intarire spirituală și curaj”.

Cu condoleanțe profunde,

+ Kirill

Patriarhul Moscovei și al Întregii Rusii

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.