Transmisiune video in direct DIN MISCARE: Procesiune importanta pe strazile Sloboziei

Ieri, incepand cu ora 15:00, in Municipiul Slobozia a avut loc o procesiune de amploare. Aceasta a fost transmisa in direct

Ieri, la orele 15:00, a avut loc primirea Icoanei făcătoare de minuni a Maicii Domnului de la Catedrala Mitropolitană din Iaşi, la Catedrala Episcopală din Slobozia. A urmat o slujba de Te Deum.

La orele 15:30, după slujba de Te Deum, Preasfinţitul Părinte Episcop Vincenţiu, soborul de preoţi şi credincioşii au pornit în procesiune pe străzile Municipiului Slobozia, până la Mănăstirea „Sfinţii Voievozi”,

unde sfânta icoană a fost depusă într-un baldachin în curtea sfântului lăcaş.

PROCESIUNEA A FOST TRANSMISA IN DIRECT, transmisiunea video fiind realizata… din miscare!

Va reamintim ca transmisiunile din miscare (care se folosesc de care mobile de filmare – dotate cu camere si sisteme de legatura directa cu satelitul) sunt extrem de rare chiar si in cazul celor mai mari televiziuni din lume (procedurile si dotarile tehnice, software-urile folosite fiind unele foarte complexe. De regula, televiziunile preiau imagini de la mai multe camere fixe, amplasate de-a lungul traseului, evitand sa filmeze si mai ales sa transmita in direct din miscare).

TRANSMIUNEA IN DIRECT A FOST REALIZATA DE Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe, cu sprijinul Sectorului Mass-media al Episcopiei Sloboziei si Calarasilor, si poate fi urmarita IN RELUARE, in programul TV Lacasuri Ortodoxe, atat in paginile agentiei noastre (www.lacasuriortodoxe.ro [www.lacasuriortodoxe.ro” target=“_blank] ), cat si in Reteaua web a Episcopiei Sloboziei si Calarasilor: www.sf-esc.ro [www.sf-esc.ro” target=“_blank] .

Sfanta Icoana Facatoare de Minuni va ramane in Manastirea Sfintii Voievozi din Municipiul Slobozia pana in ziua de luni, astfel incat toti credinciosii din municipiu si din Eparhie sa se poata inchina.

De asemenea, organizatorii se asteapta ca numarul credinciosilor sa fie unul foarte mare, asa cum s-a intamplat si in cazul altor evenimente asemanatoare anterioare, datorita faptului ca Municipiul Slobozia se afla la aproximativ o ora distanta de orase importante, precum: Capitala Bucuresti, Ploiesti, Buzau si altele…

HRISTOS A INVIAT!

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.