Pizza Anti-Gay, atacata: prima firma care refuza public sa-i serveasca pe homosexuali

O pizzerie din Indiana, SUA, a fost victima unui “atac” on-line, dupa ce s-a prezentat ca prima afacere care declara in public că va refuza sa-i serveasca pe clienții gay, conform unei noi legislații privind libertatea religioasa, care a provocat critici la nivel național și boicoturi.

“Memories Pizza” din Walkerton a declarat, in aceste zile, că ar refuza sa serveasca la o “nunta” intre persoane de același sex, in cadrul unui interviu pentru un post de știri local care urmarea sa testeze reacția la legislația propusă, citat de Sputnik.

“În cazul în care un cuplu gay ar veni și ar spune ca vrea să-i oferim pizza la nunta, i-am raspunde: ‘Nu!’”, a declarat Crystal O’Connor, pentru WBND.

Astfel, ieri, un site de propaganda gay a achizitionat rapid un domeniu web cu numele pizzeriei in cauza, descoperit ca fiind liber, pe care administatorii au publicat un videoclip cu doi barbati sarutandu-se, sub care postasera mesajul: “Sunati-ne pentru a servi la nunta voastra gay!”.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.