FOTO: PS Parinte Episcop Vincentiu, prezent pe Domeniul Regal Sinaia

Casa Regala a Romaniei ne-a pus la dispozitie mai multe imagini suprinse pe Domeniul Regal Sinaia, in zilele de 24 și 25 martie 2015, odata cu evenimentele care au marcat ziua de nastere a Principesei Moștenitoare.

Altețele Lor Regale Principesa Moștenitoare și Principele Radu, însoțiți de Principesa Maria și Principele Nicolae, au participat la aceste evenimente, Familia Regală invitand la Sinaia pe ASIR Arhiducesa Maria Magdalena a Austriei (fiica Principesei Ileana a României), pe baronul Johannes de Holzhausen (fiul arhiducesei), precum și personalități din Marea Britanie și Suedia.

Cu aceasta ocazie, Majestatea Sa Regele Mihai a acordat Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, „Ordinul Coroana României în Grad de Cavaler”, în ziua de 25 martie 2015, Alteța Sa Regală Principesa Moștenitoare Margareta a României a înmânat această distincție Preasfinției Sale. Importantul eveniment a fost amintit de Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe (click aici) [https://www.lacasuriortodoxe.ro/stiri/alter-news/18791-majestatea-sa-regele-mihai-i-a-acordat-ps-parinte-vincentiu-ordinul-coroana-romaniei-in-grad-de-cavaler.html] .

Distinctia a fost acordata Preasfintiei Sale, pentru întreaga Sa activitate pastorală și misionară în slujba credincioșilor, pentru conducerea cu evlavie și har a Episcopiei Sloboziei și Călărașilor, pentru susținerea publica a valorilor și principiilor credinței, demnității și îndreptării duhovnicești, dar și a activităților publice ale Casei Regale.

In galeria foto a articolului de fata (top), puteti vedea mai multe fotografii de la acest eveniment, oferite de Casa Regala, realizate de Daniel Angelescu.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.