Putin: Rusia va ajuta Palestina sa devina stat independent!

Rusia va ajuta Palestina în atingerea obiectivului său de a deveni stat independent cu capitala în Ierusalimul de Est, a declarat, in ultimele zile, Președintele rus Vladimir Putin, în discursul său tinut in fata participanților la summit-ul Ligii Arabe.

“Rusia va continua să contribuie la realizarea acestui obiectiv [independența Palestinei], lucrand prin canale bilaterale și prin canale multilaterale, inclusiv prin “Cvartetul” mediatorilor internaționali”, a spus Putin.

Cvartetul cuprinde Rusia, Statele Unite ale Americii, Organizația Națiunilor Unite și Uniunea Europeană, fiind înființat în anul 2002, cu scopul de a ajunge la un acord de pace pe termen lung între Israel și palestinieni.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.