Liderul Statului Islamic s-a casatorit cu o tanara germanca, in Irak

Abu Bakr al-Baghdadi, liderul Statului Islamic (numit calif), s-a căsătorit cu o tânără femeie germanca, în Irak. Informatia a fost oferita de un post de televiziune independent irakian, Canalul Alsumaria.

“Al-Baghdadi s-a căsătorit, marți [31 martie], cu o tânără femeie germanca – cetățeanca germana, sosita în Irak nu cu mult timp în urmă, din Europa, prin Siria”, a raportat canalul, citat de Sputnik, amintind o sursă administrativă din nordul orașului irakian, Mosul.

Cuplul s-a căsătorit în cancelaria Curtii din Mosul, in conditii de securitate si private sporite, a spus sursa. Locația curentă a cuplului căsătorit nu a fost dezvaluita.

La sfârșitul lunii martie, peste 70 de germance, dintre care 9 erau eleve, au parasit patria lor pentru a se alătura Statului Islamic.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.