Friday 3 april 2015

O revista austriaca atrage atentia asupra pericolului neo-nazist din Ucraina. Cenzura in mass-media

Mass-media germană si politicienii ignoră intr-un mod cinic fascismul din Ucraina. Mass-media occidentala și politicienii ii numesc adesea, pe membrii gruparilor ucrainene neo-naziste, drept “luptători pentru libertate” sau ai “mișcării de dreapta”, ignorând o situație alarmantă prezenta în țară.

Semnalul de alarma a fost tras de revista austriaca intitulata “Contra Magazin”, care avertizeaza ca mass-media și politicienii germani ignora in mod deliberat fenomenul neo-nazist din Ucraina.

“Ei [naziștii] se închina lui Stepan Bandera și isi ridica mâinile într-un salut in stilul lui Hitler. Dar mass-media occidentală și politicienii prezinta aceste grupari, ca pe niste luptători pentru libertate. În același timp, problema fasciștilor exista de ani de zile. Nu sunt indeajuns dovezile, dar ele par a fi supuse cenzurii stricte”, a scris revista.

Ria Novosti analiza articolul, amintind ca autorul acuza mass-media și politicienii germani, de “duplicitate cinica”, intrucat refuză să recunoască amenințarea reală din Ucraina.

La inceputul acestui an, mass-media elvețiana a arătat conexiuni între elvetieni neo-naziști și batalionul ucrainean Azov. Contactele similare cu radicali germani nu ar fi o surpriză, noteaza revista, citata de Sputink.

Lăcaşuri Ortodoxe (spre pagina principală)

Ajutaţi Mânăstirea Halmyris

Ajutaţi Mânăstirea Halmyris

Orice sumă ca ajutor poate fi depusă prin mandat poștal.

Adresa: Mânăstirea Halmyris, Murighiol, Tulcea, România
Pr. Arhim. Stareț Iov (Ion Archiudean)

Mai multe informații puteți afla pe

www.ManastireaHalmyris.ro și www.SfintiiEpictetSiAstion.ro

Slujbe live la duminici și sărbători

Transmisiuni in direct - slujbe

Vă anunţăm noutăţile