Principesa Maria si Principele Nicolae, Noaptea Invierii la Sinaia si Cluj-Napoca

În timp ce Altețele Lor Regale Principesa Moștenitoare Margareta și Principele Radu au sarbatorit Paștele la Chișinău, Principesa Maria și Principele Nicolae au reprezentat Familia Regală, în Noaptea Învierii, la Sinaia și Cluj-Napoca.

Astfel, Principesa Maria a luat parte la slujba de Înviere la Mânăstirea Sinaia. A doua zi, Alteța Sa Regală a luat micul dejun pascal alături de monahii lăcașului de cult.

De asemenea, Principele Nicolae a reprezentat Familia Regală la slujba de Înviere, de la Catedrala Ortodoxă „Adormirea Maicii Domnului” din Cluj-Napoca, oficiată de Înalt Preasfinția Sa Andrei, Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului.

Principele Nicolae a participat, a doua zi, în cursul dimineții, la slujba de Înviere, de la Catedrala Greco-Catolică din Cluj-Napoca, oficiată de Preasfinția Sa Florentin Crihălmeanu, Episcopul Eparhiei Greco-Catolice de Cluj-Gherla.

În ultimele două decenii, Familia Regală a participat la slujbe ale Sărbătorilor de Paște în arhiepiscopii și episcopii istorice, cum sunt cele de la Iași, Cluj, Craiova, Timișoara, Alba Iulia sau Galați, dar și în nou-create episcopii precum cele din Giurgiu, Madrid sau Deva.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.