Aseara, Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe a transmis in direct prima Slujba a Deniei

Ieri seara, incepand cu ora 18:00, Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe a transmis in direct prima Slujba a Deniei (din Sfanta si Marea Luni), din Saptamana Mare. In dimineata aceleiasi zile, Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe a transmis Slujba Utreniei si Slujba Sfintei Liturghii, la Duminica Floriilor.

Transmisiunea live a fost efectuata din Biserica Podeanu – Bucuresti, al carei parinte paroh este Pr. Stavrofor Vasile Ailioaei.

Ne aflam in Postul Mare si Sfant al Pastelui.

Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe efectueaza transmisiuni video in direct, in fiecare duminica si la sarbatorile importante, din Biserica Ortodoxa Romana, incepand inca din anul 2008, prin Serviciile specializate NETCreator [https://www.netcreator.ro] si Live Camera media PRODUCTION [https://www.livecamera.ro] pe care le detine. In perioada posturilor, transmisiunile in direct au o frecventa mai mare.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.