TRANSMISIUNE IN DIRECT: In aceasta seara, la ora 19 – Misiunea si marturisirea parohiei in contextul civilizatiei SECULARE de astazi (Conferinta)

In aceasta seara, Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe va transmite in direct intalnirea pe tema: “Pagina web versus misiunea, propovaduirea si marturisirea parohiei contemporane in contextul civilizatiei seculare si secularizante de astazi”.

Conferentiaza Ing. Catalin Ion, presedintele Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe, a asociatiei non-profit cu acelasi nume.

Transmisiunea in direct va incepe in jurul orei 19:00 si va putea fi urmarita in toate paginile Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe, cat si in cele ale Retelei web a Episcopiei Sloboziei si Calarasilor.

Conferinta va fi urmata de discutii libere, pe aceeasi tema, cu cei prezenti – preoti si credinciosi.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.