O conferinta intre prieteni. Vezi inregistrare: Ing. Catalin Ion (KSLCatalin), in Biserica Sfantul Antonie – Titan

O conferinta intre prieteni… Aseara, Parohia “Sfantul Cuvios Antonie cel Mare”, din cartierul bucurestean Titan (str. Jean Steriadi nr. 19/A, sector 3), al carei parinte paroh este Pr. Daniel Goga, a organizat o noua manifestare duhovniceasca, incepand cu ora 19:00, la initiativa Dlui. Dr. Stelian Gombos si a parintilor slujitori ai acesteia.

Invitatul acestei manifestari şi dezbateri a fost Dl. Ing. Catalin Ion (KSLCatalin), Preşedintele Agentiei de stiri “Lacasuri Ortodoxe”, care a raspuns la intrebari pe tema “Pagina web versus misiunea, propovaduirea si marturisirea parohiei contemporane in contextul civilizatiei seculare si secularizante de astazi”, propusa de organizatori.

Desi prezentata initial drept conferinta, intreaga intalnire s-a transformat, inca de la inceputul sau, intr-o discutie absolut libera, frateasca intre cei prezenti si invitat, renuntandu-se definitiv la ideea de discurs. Ea s-a prelungit, astfel, pana in jurul orei 21:30, fiind dezbatute cu aceasta ocazie o serie de probleme importante cu care se confrunta lumea de astazi, atunci cand incearca sa se foloseasca de noile descoperiri ale tehnicii.

Intalnirea a fost transmisa in direct, pe Internet, de Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe, inregistrarea video a acesteia putand fi vizionata (ruleaza) deja, la aceasta ora, in programul TV Lacasuri Ortodoxe, atat in paginile Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe, cat si in paginile Retelei Web a Episcopiei Sloboziei si Calarasilor [https://www.sf-esc.ro] .

Puteti urmari inregistrarea si pe YouTube, la adresa: style=“font-size: 13px;” target=“_blank”> [//www.youtube.com/embed/6PTqqtIXfdY [

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.