Germanii ies pe strazi: STOP americanizarii Europei! Merkel, acuzata de amestec in Ucraina!

Protestatarii germani au ieșit pe străzile Hanovrei, demonstrand și criticând ceea ce ei descriu ca fiind: “americanizarea Europei”.

Sute de protestatari germani au luat parte la marsul de sâmbătă, plângându-se că noua ordine mondială le restricționează libertatea.

În timpul marsului, protestatarii au purtat steaguri pe jumătate germane, pe jumatate rusesti, si pancarte pe care scria “Stop terorii”, “Opriți noua ordine mondiala”, și “Vrem să trăim ca oameni liberi, într-o Germanie libera”, informează mass-media germana.

Conform Sputnik, protestatarii au condamnat interferenta Germaniei în treburile interne ale Ucrainei.

Vorbind in cadrul mitingului de protest, un fost jurnalist de televiziune german al ARD, și activist, Christoph Horstel, a acuzat-o pe Angela Merkel ca ii sprijina pe “naziștii din Ucraina”, cerând ca ea să fie “încătușata” și adusa in fata justitiei, pentru a raspunde la întrebările privind rolul guvernului său în escaladarea tensiunilor din estul Ucrainei.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.