Prabusirea MH17: Washingtonul pare sa ascunda adevarul-

Desi SUA dispune de cel mai scump si sofisticat sistem de informații din lume, nu a elucidat inca misterul prabusirii cursei MH17 Malaezia (vezi ARHIVA Lacasuri Ortodoxe).

Potrivit lui Robert Perry, un jurnalist de investigație american, citat de Sputnik, SUA preferă să ascundă adevărul despre tragedia zborului Malaysia Airlines 17, deoarece acesta ar putea submina poziția politică a Washingtonului și sa distruga “scenariul ‘Rusia a facut-o’”.

Jurnalistul a subliniat că, deși serviciile de informații americane au avut timp sa revizuiasca datele din sateliți, interceptările telefonice și alte surse, ele nu și-au actualizat încă vechiul raportul publicat pe 22 iulie 2014, prin care vina accidentului era plasata asupra Rusiei și milițiilor din estul Ucrainei.

“Acest comportament ciudat întărește suspiciunea că guvernul SUA deține informații care contrazic graba sa inițială de judecată, dar oficialii de rang înalt nu doresc să corecteze inregistrarile, pentru că acest lucru i-ar face de râs și ar slăbi valoarea tragediei” in propaganda anti-ruseasca, a subliniat Robert Perry, citat de Sputnik.

Între timp, Consiliul de Securitate olandez, care investighează tragedia, nu a adus nici el mai multă lumină asupra catastrofei, ci doar a confirmat, la mijlocul lunii octombrie, că avionul malaezian a fost aparent distrus de “obiecte de mare viteză, care au pătruns aeronava din exterior”.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.