Grecia, exclusa de la fondurile UE, pentru prima data dupa 1981

Cea mai mare sursă de finantare a Greciei – Cadrul Strategic National de Referinta al Uniunii Europene (CSNR) – va fi blocata, pentru prima dată dupa 1981, de când țara a aderat la Uniune.

Potrivit ziarului elen To Vima, serviciile europene au informat neoficial Atena că vor “îngheța” accesul la circa 25 de miliarde de euro, ca urmare a necesității studierii detaliilor tehnice în structura și componența noilor autorități de management ale Programului Operațional.

Mai mult decât atât, conform Greek Reporter, se pare ca anumite eșecuri in organizare și funcționare, au fost înregistrate în structurile CSNR. În ciuda acestui fapt, sistemul CSNR a continuat totusi să lucreze pana in prezent, fara ca astfel de obiecții sa fi fost exprimate de Bruxelles.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.