Patriarhul, in banca de scoala (foto): Va doresc sa nu mai alegeti cea mai simpla cale, in viata!

Patriarhul Kirill al Moscovei și al Întregii Rusii a vizitat Scoala Sfântul Vasile cel Mare din districtul Odintsovo, de lângă Moscova.

Însotit de directorul acestei scoli, Primatul a vizitat salile de clasa si salile de sport, iar mai apoi a participat la o lecție de istorie, la clasa a Vi-a.

A urmat o intalnire a Primatului, cu profesorii, elevii și părinții elevilor.

Adresându-se acestora, Patriarhul Kirill le-a cerut copiilor sa aleaga întotdeauna calea cea grea și a subliniat că “succesul se castiga cu forța”.

“Auto-controlul, capacitatea de a alege calea cea mai dificila – este imposibil sa ajungi la succes fără aceste lucruri. Vă doresc sa nu mai alegeti cel mai simpla cale, în viață, și atunci vei obține rezultate foarte bune”, a spus el.

In galeria foto a articolului de fata, puteti vedea mai multe forografii de la acest eveniment, oferite de publicatia Pravmir.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.