MAINE, Transmisiune Live din Urziceni (ora 17): PROCESIUNE cu Moastele Sfantului Ioan Gura de Aur

MAINE, 19 martie 2015, incepand cu ora 16:45, Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe va transmite in direct procesiune cu Moastele Sfantului Ioan Gura de Aur, din Muncipiul Urziceni.

Moaştele Sfântului Ioan Gură de Aur, vor fi asezate spre inchinare, imediat dupa procesiune, in Catedrala din Urziceni, pentru perioada 19-22 martie 2015.

Sfintele Moaste sunt aduse, de la Paraclisul Catedralei Mântuirii Neamului, din Arhiepiscopia Bucureștilor, cu binecuvântarea Preafericitului Părinte Patriarh Daniel, la inițiativa, cu mijlocirea și binecuvântarea Preasfinţitului Părinte Vincentiu, Episcopul Sloboziei şi Călăraşilor.

Astfel, maine, joi, 19 martie 2015, la ora 17.00, sfintele moaste vor fi întâmpinate de preoţi şi credincioşi, în Centrul Vechi, la intersecția străzilor Regele Ferdinand cu Calea București, şi vor fi purtate către Catedrală. Cu această ocazie, vor fi scoase în procesiune și moaștele Sfântului Nectarie Taumaturgul, care se găsesc din luna septembrie a anului 2013, în permanență, în Catedrala din Urziceni.

Creştinii se vor putea închina sfintelor odoare, până duminică 22 martie 2015, ora 16.00. Biserica va fi deschisă pe toată durata pelerinajului şi vor fi săvârşite slujbe, permanent.

Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe va va tine in legatura cu evenimentele, si in urmatoarele zile, in calitate de partener media oficial al acestora.