Made for Europe – 2015: un seminar ortodox se califica in frunte la faza pe tara

Seminarul Teologic Ortodox „Chesarie Episcopul“ din Buzău a obţinut premiul I la faza judeţeană a Concursului Naţional „Made for Europe“ 2015. Evenimentul a fost organizat in aceste zile, la Palatul Copiilor, de către Inspectoratul Şcolar Judeţean Buzău.

Elevul Dragoş Păle, din clasa a XI-a, a prezentat Campania de conştientizare a importanţei donării de sânge „Donează sânge, donează vieţi!“, realizată în mai anul trecut, în limbile engleză şi franceză, în Piaţa Dacia, de către elevii seminarişti, în cooperare cu colegi din şase licee europene partenere, conform unui raport al Patriarhiei Romane.

Produsul a obţinut cel mai bun punctaj din partea tuturor membrilor juriului, adjudecând, pentru a doua oară, premiul I, pentru bicentenarul Seminar Teologic – cea mai nouă „Şcoală europeană“ din judeţul Buzău.

Acesta s-a calificat astfel la faza naţională a cunoscutei competiţii organizate de Ministerul Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice, care va avea loc în luna aprilie, la Arad, reunind cele mai valoroase produse de proiect din toate judeţele, realizate de elevii români implicaţi în proiectele europene din anul şcolar anterior.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.