ATENTIE: Doar preotii au dreptul sa emita certificate de casatorie! O lovitura dura data ateistilor si gay-lor-

“Căsătoria nu a fost instituita de Guvern. Aceasta a fost instituită de Dumnezeu. Nu există niciun motiv, pentru Oklahoma sau pentru oricare alt stat, să se amestece în căsătorie”.

Casa de Stat a Oklahomei a trecut un proiect de lege care ar limita căsătoria doar la… oamenii credinciosi. Acum, proiectul merge la Senat, pentru aprobare, dar mulți au criticat deja proiectul de lege, numindu-l un atac la adresa ateilor și o lovitură data “casatoriei” gay- informeaza Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe.

“House Bill 1125” a trecut cu o majoritate republicană, impunand ca toate recunoasterile si certificatele de căsătorie să fie aprobate de către membrii clerului (de preoti), interzicand în mod eficient “casatoria” intre oamenii non-religiosi.

Reprezentantul Dennis Johnson, care a susținut proiectul de lege, a declarat, conform Sputnik: “Căsătoria nu a fost instituita de Guvern. Aceasta a fost instituită de Dumnezeu. Nu există niciun motiv, pentru Oklahoma sau pentru oricare alt stat, să se implice în căsătorie”.

Dacă membrii clerului raman singurii emitenti ai certificatelor de casatorie, atunci va deveni extrem de dificil pentru cuplurile de același sex să se căsătorească!

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.