Ieri, elevilor Seminarului din Slobozia li s-au inmanat burse

Miercuri, 18 martie 2015, elevii Seminarului Teologic „Sfântul Ioan Gură de Aur” din Slobozia au fost primiţi la Centrul Eparhial de către Preasfinţitul Părinte Episcop Vincenţiu, pentru a li se acorda bursele lunare, dupa cum ne informeaza reprezentantul media al Episcopiei Sloboziei si Calarasilor, Arhid. Nicusor Silviu Dascalu.

Elevul Marius Aldea, din clasa a XII-a, a citit un referat despre lucrarea „Scara” a Sfântului Ioan Scărarul, în contextul urcușului duhovnicesc pe scara virtuților în Postul Mare.

Preasfinţitul Părinte Episcop Vincenţiu a adresat un cuvânt de învăţătură elevilor, despre respectarea posturilor de peste an, pentru întărirea duhovnicească, dar și trupească.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.