Primarii din Judetul Maramures au tinut sa-l viziteze pe PS Parinte Episcop Vincentiu (foto)

Zilele trecute, Preasfințitul Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei si Calarasilor, a binecuvântat delegația de primari din județul Maramureș, veniți în vizită pe meleagurile din Bărăgan.

Conform unui raport al Episcopiei, delegația a fost însoțită de domnul deputat de Călărași, Vasile Iliuță, și domnul deputat de Maramureș, Mircea Man.

În cetatea Sloboziei, primarii din județul Maramureș au vizitat Centrul Eparhial, Biblioteca Eparhială, unde s-au întâlnit cu Preasfințitul Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor. Delegatia s-a închinat la sfintele moaște ale Sfântului Andrei Șaguna, care se află în Biserica Paraclis Episcopal „Sfântul Mare Mucenic Mina” din Curtea Centrului Eparhial.

Acestia au vizitat Catedrala Episcopală „Înălțarea Domnului” din Slobozia și au făcut un popas la Mănăstirea „Sfinții Voievozi” din Slobozia. Bucuria a fost cu atât mai mare, cu cât preacuviosul părinte Arhimandrit Rafail, Vicar Eparhial, este de loc din localitatea Moisei, județul Maramureș, iar în delegația care a fost găzduită în curtea mănăstirii, s-a aflat și primarul localității Moisei.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.