Un star hollywoodian isi marturiseste credinta crestina: imi fac colegii sa se simta inconfortabil!

O stea de televiziune a declarat, intr-un interviu recent, că credința sa creștină ii face sa se simta inconfortabil pe unii colegi de la Hollywood.

Trai Byers (foto: mijloc) – care este cunoscut pentru rolurile sale in productia Fox, “Empire”, si in filmul nominalizat Oscar, “Selma” – spune că are in prezent o pozitie din care poate sa impartaseasca credința sa, și chiar intenționează să se foloseasca de asta.

“Imi cunosc o parte din drumul meu acum, motivul pentru care sunt un actor acum, pozitia pe care o am acum”, a declarat Byers, pentru Christian Post.

“Eu trebuie să Il marturisesc pe Domnul, oamenilor. Toti suntem ucenici, la un anumit nivel. Nu trebuie să stam în spatele podiumului, ci sa ramanem conectați cu oamenii și sa împărtășim Evanghelia”.

Actorul a spus că a crescut intr-o școală de duminică, dar a dezvoltat o relație adevărată cu Dumnezeu după un incident, în care un pistol i-a fost indreptat catre tampla, la vârsta de 15 ani.

Byers a marturisit “În noaptea aceea nu am fost în stare să dorm, am simțit ceva foarte important. De genul: “Tu nu ar mai trebui să fii aici, Trai. Te-am salvat, Trai”.

Ulterior, acesta marturiseste ca a reusit sa isi puna la punct unele lucruri de adolescent, de pana atunci, in viata sa, devenind interesat de Dumnezeu.

Byers spune că știe ca viața trebuie traita pentru slavirea lui Dumnezeu: “Daca as renunta la ocupatia mea, și as alege doar sa spun: “Mulțumesc Domnului, Dumnezeu este bun!” pe oriunde m-as duce, cred ca I-as face un deserviciu. Cine știe cât de mult va dura această viață? Oriunde ma aflu, fie ca sunt actor, fie ca sunt profesor sau orice altceva… am de gând să strig catre cer, pana cand totul se va termina: fiindca nimic nu are legatura cu noi, ci totul are legatura cu El”.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.